Evenimentele Editurii Cartea Daath la Kilipirim si Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare A Noua Dimensiune,

Dragi tovarasi… de drum prezent, trecut sau viitor,
Am bucuria de a va anunta ca saptamina ce vine, fie ca ninge ori ca ploua, standul Editurii Cartea Daath se va gasi la Kilipirim, Targul de carte cu discount, care, in aceasta editie, se va desfasura la Unirea Shopping Center, etajul 2.afis online-editDeodata cu acest tirg, unde vom prezenta noua carte, “La marginea realitatii” si, sper, nu stiu, inca una… o surpriza… chiar si pentru mine… asa deci, spuneam ca pentru simbata si duminica viitoare, adica 1 si 2 noiembrie, in cadrul Festivalului A Noua Dimensiune – Festival de Spiritualitate si Terapii Complementare –  am pregatit doua evenimente:
1. Videoconferinta cu autorul Colin Andrews, in direct din SUA,
“Botezatorul” cercurilor din lanurile de … cereale, nu doar de secara – adica faimoasele crop circles,
va fi Simbata, 1 noiembrie ora 17.00;Afis (1) modif
2. Si (poate ca aici veti fi mai interesati sau dimpotriva) Duminica, 2 noiembrie, ora 15.00 – conferinta “Mecanismele subtile ale meditatiei. Energia Universala pentru toti.” Realizatori: Alfons Jaworski (Olanda) si subsemnata. Odata cu aceasta conferinta si meditatie a iubirii, pentru iubire, in pace si armonie, voi prezenta in premiera si Spiritual Academy – Academia Spirituala, un loc de adunare pentru toti cei care isi doresc cu toata inima, cu tot trupul, cu toata mintea si din tot sufletul sa fie iubire, sa daruiasca iubire, sa respire iubire astfel incit realitatea prezenta sa fie ea intreaga
IUBIRE, PACE, ARMONIE!  Flyer Alfons 50%  Flyer Daniela 2 50%
Cine doreste sa se adune la un loc in Academia Spirituala, indiferent de calea pe care merge, dar avind aceeasi destinatie, acelasi scop este binevenit. Cine doreste sa faca recomandari in acest sens, inca mai am timp sa pregatesc asemenea mici flyere pentru fiecare (CU MATERIALUL CLIENTULUI, BINEINTELES!). Si daca nu mai gasesc eu timp, exista prieteni de ajutor!
Site-ul Academiei inca nu este gata, dar speram ca va fi pina la sfirsitul saptaminii viitoare! Si daca nu va fi pina atunci, va fi dupa aceea. Totul curge si e perfect asa cum este. Fiecare lucru urmeaza altuia, construieste contextul pentru urmatorul.
ESTE MOMENTUL ADUNARII!
Intrarea libera! De orice! Participarea, conditionata! De IUBIRE!
Pe saptamina viitoare!
Daniela (si Maria) Marin
fb: daniela maria marin
Be Love! Just be the light-love you are!
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s