Giuliana Conforto – Universul Uman Infinit

Invitată să participe la o conferinţă despre Evoluţia conştiinţei şi a fiinţei umane, ce a avut loc la Munchen, Germania în octombrie 2014, Giuliana Conforto a reiterat teoria sa cu privire la Soarele din interiorul Pământului şi materia albă din creierul uman, ca Minte Superioară capabilă să acceseze Adevărata LUMINĂ. `

Prezentarea video realizată de autoare pentru promovarea teoriilor cuprinse în cartea Revelaţia Soarelui Interior a fost tradusă în limba română, astfel că o puteţi urmări aici:

https://www.youtube.com/watch?v=oLu0gwV-kYg&feature=youtu.be

Cartea Revelaţia Soarelui Interior va fi disponibilă la sfârşitul săptămânii viitoare. Puteţi face comandă deja pe site-ul editurii, aici:

http://www.edituracarteadaath.ro/carti/noua-paradigma/revelatia-soarelui-interior

Comenzile vor fi onorate în ordinea înregistrării lor.

Comandând această carte, abonaţii editurii vor beneficia de scutirea de taxe de expediţie, indiferent de modalitatea pe care o aleg, prin Poşta Română sau prin Fan Courier.

De asemenea, se acordă o reducere de 10% pentru trei cărţi comandate.

Revelatia-ban2

În continuare, traducerea articolului pregătitor conferinţei din Germania:

De unde venim şi încotro ne îndreptăm? Aceste faimoase întrebări ne determină să credem că aparentul spaţiul  este “realitatea”. Datorită sondelor spaţiale capabile să observe frecvenţele non-optice, acum putem înţelege că există un Pământ Invizibil, complet lipsit de gravitaţie. Acest Pământ “supra-natural” ar putea fi Pământul Promis care, iată, nu este prea departe de noi, este chiar aici, aproape de suprafaţa pe care noi, oamenii, alergăm în contra timpului şi suferim din cauza datoriilor mereu în creştere.

Rotindu-se mai încet decât suprafaţa vizibilă, acest supranatural şi “întunecat” Pământ ne oferă o minunată şansă de a înţelege, în sfârşit, ce este timpul. Ceea ce poate schimba  este un efect al unei anumite rotaţii; nu este un parametru unic, care nu se schimbă niciodată şi pe baza căruia se calculează istoria, salariile şi profiturile. Sunt ritmuri infinite sau timpuri infinite care alcătuiesc minunata OPERĂ , INFINITUL UNIVERS ORGANIC în care noi, cu toţii, suntem participanţi.

Universul observat este doar un scenariu aparent, un matrix, care depinde în mod crucial de o modalitate dualistă de comunicare. Aceasta se datorează câmpului electromagnetic, “umbra” adevăratei LUMINI UNIVERSALE, forţa nucleară a VIEŢII “care leagă şi mişcă cuvintele inteligente şi infinite” cum spunea Giordano Bruno (1548-1600). La fel ar putea confirma  azi şi oamenii de ştiinţă, fizicienii care folosesc instrumente ce exclud complet ceea ce suntem noi, oamenii, adică ceea ce simţim. Emoţiile noastre reprezintă calea principală prin care VIAŢA comunică.

O “nouă” COMUNICARE UMANĂ este urgent necesară. De fapt, aceasta a existat dintotdeauna şi a fost folosită de materia albă care alcătuieşte creierul nostru. Eliberată de spaţiul iluzoriu şi de trecut – istoria umană – această materie organică, după cum suntem învăţaţi la şcoală, este chiar Mintea Superioară, conectată în mod natural cu adevărata LUMINĂ, emisă de Soarele Cristalin din centrul Pământului.

Folosind această LUMINĂ în mod conştient putem înţelege ce suntem cu adevărat şi putem, de asemenea, să sprijinim procesul de proiectare a unui viitor paşnic şi prosper.

Giuliana Conforto

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s